jueves, 22 de febrero de 2007

Lego human

Ací deixe l'exercici que hem fet a la classe de CAD/CAM a la DTU, on aprenem a utilitzar el proengineer. Una vacilada de la mà dels braulios de la DTU...

3 comentarios:

carles dijo...

Com a co-creador de la criatura he de dir que estic orgullós del muntatge que has fet.

Ja feia temps que no sentia la cançoneta... em sembla que se m'ha tornat a clavar en el cervell (I remember when, I remember when I lost my mind... piripiu piu piu piri piu piu piu piu... què guapo!!). Anyway, supose que es millor que anar cantant per ahí "it's my dick in a box...".

Bo, que el poder de blogger t'acompanye d'ara en davant -el bloc està molt guapet-.

Au brau!

Anónimo dijo...

Ei campió!
A vore si li donem més activitat a este blog...
Mare meua el Lego, sou uns craks!!però que braus! i a principi de curs, quan acabeu fareu por...
Carles m'ha passat una foto del vostre carrer nevat, està guapet, ahí ha de fer un fred...i ací ja fa quasi bé calor de primavera.

bé xiquet, ja contaràs com va!

Anónimo dijo...

Bé, un altre q es dedica a penjar videos del you tube i coses així..a veure ficar un piu en una caixa és graciós però seria molt millor q li haguèreu tocat una mamella a una tia, quant us falta per aprendre..respecte del lego, jo els movia amb les manetes millor q l'ordiandor eixe i, sobretot, la pròxima vegada fes-me una versió a mi sense música..

Després de ficar-me amb vosaltres tant, dir-vos que espere que tot vaja força bé per ahí, ací les falles estan al caure i jo me n'aniré a benicarló per fugir d'elles tant com puga..A més, tinc ganes ja de q arribe el moment d'anar cap allà carregats de burra per bufar a les vostres víctimes, muhaha..

Vinga q tot vaja bé.. Salut!!